Website en app met kortingen, voordelen en vacatures

21 januari 2016

Website en app met kortingen, voordelen en vacatures

Veteranen, (ex)militairen met uitzendervaring, zetten zich wereldwijd in voor onze vrede, vrijheid en veiligheid. Als blijk van waardering voor deze inzet, bieden vele winkels, horecaondernemingen en fabrikanten aan veteranen en hun relaties kortingen op producten of diensten. Stichting Onbekende Helden, het Veteraneninstituut en Stichting Ondersteuning Veteranen Activiteiten werken samen om deze kortingen overzichtelijk te presenteren in een mobiele app (Android & iOS) en een website (veteranenpasvoordeel.nl). Bedrijven die mee willen doen, kunnen zich hier ook melden.

Na terugkomst van een missie ontvangen veteranen de Veteranenpas. Dankzij deze pas kunnen zij gebruik maken van de kortingen. Bart Hoitink, Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht: ‘Wij zijn erg blij met deze vorm van maatschappelijke waardering voor onze veteranen. Dankzij de website en app vinden veteranen alle kortingen overzichtelijk terug. En natuurlijk hopen we dat er meer organisaties dit goede voorbeeld volgen en ook bijzondere kortingen gaan bieden voor veteranen.’

‘We willen jullie het gevoel geven dat jullie bij ons speciaal zijn.’

Een van de organisaties die hiertoe in 2015 al het initiatief nam en i.s.m. het Nationaal Comité Veteranendag en het Vi een korting bood voor veteranen was attractiepark Duinrell. Veteranen hadden op vertoon van hun Veteranenpas onder andere gratis toegang tot het park.

Directeur Duinrell, Philip van Zuylen van Nijevelt: “We moeten ons realiseren dat veteranen mensen zijn die voor onze vrijheid knokken, risico’s nemen en daarvoor dingen aan de kant zetten. Wat ik het belangrijkst vind is dat wij veteranen en gezinnen meegeven ‘Wij van Duinrell vinden jullie speciaal om wat jullie doen. We willen jullie het gevoel geven dat jullie bij ons speciaal zijn.’ En dan heb ik het nadrukkelijk dus niet alleen over alleen de veteranen, maar ook over hun partners en kinderen die thuis zijn als vader of moeder op missie is. Ik hoop dat andere bedrijven hier een voorbeeld aan nemen”.

> Lees hier het blog dat de directeur van Duinrell eerder voor Veteranendag schreef.

> Alle kortingen en vacatures vind je op veteranenpasvoordeel.nl. Bedrijven die mee willen doen, kunnen zich hier ook melden.

> De Onbekende Helden App is te downloaden in de Google Play Store en de App Store van Apple.

Meer nieuws