Voortgang NLVD klankbordgroep jonge veteranen

20 april 2012

Op maandag 16 april 2012 is de klankbordgroep jonge veteranen voor de 2e maal bijeen geweest in Den Haag. Met hen is uitvoerig gesproken over het nieuwe campagnebeeld 2012 en de flyer, beiden net gereed. De vormgeving, min of meer in lijn met die van 2011, viel in goede aarde. ‘Fris, leuk, opvallend en anders dan anders,’ zo luidde de eerste indrukken.

Daarnaast is gesproken over de veteranendag Blog (http://veteranendag.nl/blog) die kort daarvoor live was gegaan. Ook daarover waren de meningen positief. “Het leest als een interessante krantenpagina,’zo vatte Julia Bobeldijk de meningen samen. Een moderne manier van communiceren, integraal passende binnen de actuele publiciteitscampagne.

Om in de nabije toekomst wat vaker bij elkaar te kunnen komen, is in ieder geval afgesproken dat de groep aanwezig zal zijn bij de kick-off van de campagne. Die wordt gehouden op 30 mei in de Koninklijke Wachtkamer van het station Den Haag Holland Spoor.

De volgende bijeenkomsten zullen geplaatst voorafgaande aan de vergaderingen van het Comité Nederlandse Veteranendag. Zo kunnen de signalen uit de klankbordgroep ook daar een goed vervolg krijgen. Alle leden van de klankbordgroep zullen in de week na de NLVD 2012 een persoonlijk evaluatieverslag indienen bij de projectleider. Die gegevens worden dan opgenomen in de algehele projectevaluatie.

 

Wil je ook lid worden van de klankbordgroep jonge veteranen? Geef je dan op via info@veteranendag.nl.