Malieveld open voor iedereen

Van 08:30 uur tot 17.00 uur is het Malieveld open voor ontvangst veteranen, gasten en algemeen publiek. Het Malieveld is de locatie voor een hapje, drankje, muziek en informatie over veteranen, hun verenigingen en Defensie.

Locatie
Malieveld
Tijd
08:30 - 17:00

De hele dag – van negen tot vijf – is het Malieveld ‘open’. Om wat te eten, te drinken, veteranenverenigingen en stands te bezoeken, en om oude kameraden te treffen.

Stap daar in de wereld van de missies, een F16 simulator of praat met de veteranen motorrijders die uit heel Nederland naar het Malieveld zijn gereden. Laat de kinderen in de klimtoren klauteren of in de spannende auto’s van de Koninklijke Marechaussee. Bezoek het VeteranenPlaza met daarin de medailles die kinderen dit jaar speciaal voor veteranen hebben gemaakt. Spreek er met veteranen-auteurs, kijk eens in de podcaststudio en geniet van een drankje en hapje, aangeboden door de ECHO’s (militaire tehuizen). Of start de dag eens anders en bezoek in de ochtend de ‘kerkdienst te velde’.

Compleet programma Veteranendag 2023

Een nationaal evenement waar heel Nederland zijn meer dan 100.000 veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden.

Naar het dagprogramma