Bereikbaarheid Den Haag op 29 juni

24 juni 2019

Op 29 juni zullen van 10.00 uur tot 16.00 uur verschillende wegen in Den Haag worden afgesloten voor het verkeer. Ook geldt er op sommige plaatsen een parkeerverbod.

De wegen waarover het defilé voorbijtrekt en het gebied rondom, zijn tussen 10.00 uur en uiterlijk 16.00 uur afgesloten voor het verkeer. Bestemmingsverkeer kan, via de politieverkeersposten het afgesloten gebied tot uiterlijk 10.00 uur inrijden en tot 11.00 uur uitrijden.

Ook zijn een aantal parkeergarages tussen 10.00 uur en 16.00 uur niet bereikbaar, waaronder het Malieveld en het Plein. Gedurende deze tijdstippen kunt u de garages niet in- en uitrijden.

Voor meer info over de bereikbaarheid zie Bereikbaarheid tijdens de NLVD in Den Haag.

Openbaar vervoer
Mocht u met openbaar vervoer reizen (trein), houdt u rekening met een aangepaste dienstregeling i.v.m. werkzaamheden op de diverse trajecten, w.o. Alkmaar, Zaandam en Haarlem.

Reisadvies voor allen die zaterdag 29 juni per trein vanaf Den Helder, Anna Paulowna of Schagen, naar Den Haag reizen. Dat weekend zijn er onderhoudswerkzaamheden aan het spoor tussen Alkmaar en Zaandam en Alkmaar en Haarlem. Op die trajecten rijden dan bussen ipv treinen. Reis advies voor Den Haag is om reizen via Hoorn. Dit houdt in dat u op Heerhugowaard of in Alkmaar dient over te stappen op de trein naar Hoorn. Houdt u rekening met een half uur extra reistijd.

Meer info over overige trajecten zie Werk aan het spoor.