Oproep: nomineer voor de Witte Anjer Prijs

20 februari 2018

Oproep: nomineer voor de Witte Anjer Prijs

Ken jij iemand die een bijzondere rol speelt in het leven van een veteraan? Wil je hem of haar graag bedanken? Het Nationaal Comité Veteranendag roept dit jaar een speciale prijs in het leven voor mensen die zich inzetten voor veteranen. De winnaars van de Witte Anjer Prijs zijn 30 juni 2018 eregast bij de Nederlandse Veteranendag in Den Haag.

Iedereen weet hoe belangrijk steun van naasten kan zijn voor veteranen. Denk aan de buurman/buurvrouw die altijd klaarstaat, de oprichter van het Veteranencafé bij jou in de buurt of aan de burgemeester die zich elk jaar extra inzet om een prachtige lokale Veteranendag te organiseren. Bedank ze voor hun betrokkenheid door ze te nomineren voor deze bijzondere prijs. De Witte Anjer wordt gedragen als waardering voor alle Nederlandse veteranen.

Hoe nomineer je iemand voor de Witte Anjer Prijs?
Leg in maximaal 250 woorden uit waarom deze persoon (personen) de Witte Anjer Prijs verdient. Heb je een mooie foto met/van de genomineerde(n), stuur die dan ook mee. Mail je nominatie voor dinsdag 17 april 2018 naar mail@veteranendag.nl. Stuur je het liever via de post: Westerstraat 252-254, 1015 MT Amsterdam t.a.v. Witte Anjer Prijs. De inzendingen worden door een deskundige jury bekeken.

De week voor Veteranendag worden de drie winnaars van de Witte Anjer Prijs bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De winnaars zijn samen op 30 juni 2018 eregast bij de Veteranendag en mogen later een rondvlucht maken in een historische Dakota.

Voor vragen mail naar mail@veteranendag.nl of bel 020 520 5280.

 

Meer nieuws