Gratis naar de Jupiler League 8 december

Gratis naar de Jupiler League 8 december

De Jupiler League bedankt Nederlandse veteranen voor hun inzet voor vrede en veiligheid. Op vrijdag 8 december mogen Nederlandse veteranen daarom gratis voetbalwedstrijden bijwonen in de Jupiler League. (Familie/vrienden kunnen in veel gevallen met korting mee.) Voorafgaand aan de wedstrijd worden witte anjers uitgedeeld aan het publiek. Voor de aftrap wordt stilgestaan bij de inzet van Nederlandse veteranen over de hele wereld en wordt het Wilhelmus gespeeld.

Vrijdag 8 december 20.00 uur:

  • Almere City FC – De Graafschap
  • FC Dordrecht – MVV
  • Fortuna – RKC Waalwijk
  • GA Eagles – Jong PSV
  • Helmond Sport – Eindhoven
  • Oss – NEC
  • Telstar – Emmen
  • FC Volendam – Jong Utrecht

Ben je of ken je een veteraan? Bestel nu jouw kaartjes en vergeet niet je veteranenvrienden uit te nodigen! Hieronder vind je een korte uitnodiging per club met meer informatie over het bestellen van kaarten. NB Lees goed de instructies: het verschilt per wedstrijd hoe je je aan moet melden.

 

Almere City FC – De Graafschap
Almere City FC nodigt alle veteranen uit Flevoland uit om onze wedstrijd tegen De Graafschap gratis te bezoeken. Ook kunnen jullie familieleden/vrienden meenemen met 50% korting. Een gezellig avondje uit waarbij jullie als veteranen centraal staan. Rondom deze wedstrijd worden alle Nederlandse (oud) militairen die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of tijdens internationale vredesmissie in het zonnetje gezet. Daarnaast is het uiteraard een sfeervolle voetbalavond! Op ons horecaplein maakt de DJ er een feestje van en vanaf 20.00 uur gaat de bal rollen. Kom naar het Yanmar Stadion en start het weekend met een mooie voetbalwedstrijd!

Tickets bestel je hier.

 

FC Dordrecht – MVV
De wedstrijd FC Dordrecht – MVV Maastricht staat volledig in het teken van veteranen. Om jullie inzet te eren, komen de spelers op met een erehaag, voor de wedstrijd zal het volkslied klinken. Rondom de wedstrijd worden anjers uitgedeeld. Voor alle veteranen hebben we een vak gereserveerd op de hoofdtribune Oost. Voor jou als veteraan is het kaartje gratis, voor je familieleden of vrienden geldt het kortingstarief.

Reserveer je gratis kaart in vak J, I H op de hoofdtribune Oost hier.

Wil je meehelpen als vrijwilliger om anjers uit te delen of onderdeel uitmaken van de erehaag? Geef je dan op via info@fcdordrecht.nl.

 

Fortuna – RKC Waalwijk
Op vrijdag 8 december is het Veteranendag in de Jupiler League. Fortuna Sittard nodigt alle veteranen uit Limburg uit om onze wedstrijd tegen RKC Waalwijk gratis te bezoeken. Rondom deze wedstrijd worden alle Nederlandse (oud) militairen die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of tijdens internationale vredesmissie in het zonnetje gezet. 

Gratis tickets bestel je hier met de couponcode Veteraan2017. Voor de vrienden/familie geldt het kortingstarief. Wij zien jullie graag verschijnen in ons stadion!

 

GA Eagles – Jong PSV
Uiteraard vergeet Go Ahead Eagles haar veteranen uit Deventer niet op deze speciale dag! Go Ahead Eagles nodigt alle veteranen van harte uit om op 8 december de wedstrijd: Go Ahead Eagles – Jong PSV gratis te bezoeken.

Gratis kaarten bestel je hier met de couponcode VeteranendagGAE. Voor familie, vrienden en kennissen geldt een kortingstarief.

 

Helmond Sport – Eindhoven
Helmond Sport vindt het belangrijk dat Nederlandse (oud-)militairen die ons land gediend hebben in oorlogsomstandigheden of tijdens internationale vredesmissies in het zonnetje worden gezet. Wij nodigen daarom alle veteranen in de regio Helmond van harte uit om de de derby tegen FC Eindhoven als eregast gratis bij te wonen.

→ Gratis kaarten ontvang je door een mailtje naar miekehageman@bkb.nl te sturen.

 

Oss – NEC
Graag nodigt FC Oss alle veteranen uit Oss en omgeving uit om de wedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen met 2 personen gratis te bezoeken. Daarnaast mag u ook 4 familieleden en/of vrienden meenemen voor €5,-.

Gratis tickets bestel je hier. Wij bedanken je op voorhand voor je inzet voor vrede, vrijheid en veiligheid en zien je graag in het Frans Heesen Stadion op vrijdag 8 december!

 

Telstar – Emmen
Telstar nodigt alle veteranen uit om onze wedstrijd tegen FC Emmen gratis te bezoeken. Ook kunnen jullie familieleden en vrienden meenemen met korting. Samen met zijn allen schreeuwen wij de Witte Leeuwen naar voren om de goede prestaties van dit seizoen een mooi vervolg te geven. Kom naar het Rabobank IJmond Stadion en geniet van het succes van de Witte Leeuwen! 

→ Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar: ugur@sctelstar.nl o.v.v. je naam en e-mailadres. Je krijgt dan een couponcode, waarmee je online een gratis kaart kunt bestellen. (Kortingskaarten voor familie en vrienden bestel je hier)

 

FC Volendam – Jong Utrecht
Bij deze nodigt FC Volendam alle veteranen uit Noord-Holland uit om onze wedstrijd tegen Jong FC Utrecht op 8 december gratis te bezoeken. Daarnaast kunnen jullie ook nog eens 3 familieleden/vrienden meenemen met 50% korting. Kortom een gezellig avondje uit met dierbaren waarbij jullie als veteranen de aandacht krijgen.

Tickets bestel je hier met de couponcode VeteraanVolendam.

Om dit thema extra kracht bij te zetten worden voorafgaand aan de wedstrijd ook witte anjers uitgedeeld bij de ingangen van de eretribune. FC Volendam vindt het leuk als veteranen deze uitdelen. In ruil hiervoor kan uw (klein-)kind meelopen als spelers-escorte en bieden wij u een buffet aan samen met de andere (veteranen)vrijwilligers. U kunt zich opgeven als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar: nick.vermast@fcvolendam.org.

Meer agenda items